miercuri, 8 februarie 2012

Verificarea proiectelor Credite Carbon (CC)


Verificarea proiectelor CC




În ultimele luni, au ajuns la noi o serie de zvonuri conform cărora alte sisteme MLM de vânzare de Credite Carbon acuză Botanoo.com că le plagiază sistemul. Am dori să profităm de această ocazie pentru a face replică la aceste acuzaţii emise împotriva noastră şi de a risipi unele concepţii greşite. CC Denmark ApS (care activează ca Botanoo.com) este o companie înregistrată în temeiul legislaţiei daneze. Numărul de înregistrare al firmei este 28 33 57 18. Compania este, de asemenea, înregistrată pe Markit ca şi emitent şi vânzător certificat de Credit Carbon. Markit este o companie de servicii de informare financiară, de nivel mondial, cu peste 1.900 de angajaţi. Contribuie la creşterea transparenţei, reducerea riscului şi amplificarea eficienţei printr-o bază de date independentă şi cuprinzătoare, şi prin servicii comerciale adecvate. Evidenţa de Mediu Markit  este de fapt un depozit de carbon, care actionează ca o poartă de acces la piaţa de carbon, ajutând participanţii la piaţă prin trasabilitate şi transparenţă.


Am creat un material auxiliar care ne arată modul de  înregistrare pe Cc DenmarK Markit, precum şi împărţirea proprietăţii publice în cadrul diferitelor proiecte. Acest material este disponibil pe Botanoo.com. Conceptul de vânzare de Credite Carbon nu este un concept cu drept de autor, un astfel de beneficiu nu are nici Botanoo.com, şi nici o altă companie. Atunci, în constă  diferenţa dintre Botanoo.com şi alte companii care se  declară ca vanzători de Credite Carbon?

  1. Noi deţinem un număr de identificare  de cotă de CO2 emis de stat. DK-121 – 196690 (Agenţia pentru Energie daneză)
  2. Fiecare proiect al nostru are o înregistrare în VCS Markit.
  3. Toate proiectele noastre CO2 (carbon)  s-au realizat, nu numai " poate în viitor."

Încurajăm toţi membrii noştri, cărora le-au fost  recomandate Credite Carbon de către alte companii MLM, să verifice realitatea şi autenticitatea proiectelor. Aceasta se poate face destul de simplu: să caute în patru-cinci  baze de date oficiale utilizate în industrie, eliminând astfel trişorii şi pseudo-proiectele. Vizitaţi următoarele site-uri:

  1. Markit
  2. VCS Verified Carbon Standard (Karbon Benchmark renumit în plan mondial)
  3. NYSE Blue VCS Registry
  4. American Carbon Registry
  5. GS The Gold Standard (Credite Carbon de calitate Premium)

Înainte de a cumpăra orice Credit Carbon, asiguraţi-vă că proiectul este înregistrat într-una din aceste baze de date. Dacă nu este vizibil, aveţi posibilitatea să trimiteţi o cerere, de ex. către VCS Verified Carbon Standard ca să controleze şi să justifice realitatea proiectului la care se referă acea societate MLM. Vă rugăm să faceţi această favoare pentru binele dumneavoastră, a familiei şi a partenerilor de afaceri,  să procedaţi cu prudenţa necesară. Trebui, de asemenea, să ştiţi că nici o ţară, organizaţie sau companie nu poate emite Credite Carbon până ce proiectul nu a putut fi finalizat. În plus, în multe ţări, este  ilegal comerţul cu Credite Carbon care nu sunt în mâinile noastre. Deci, vă rugăm să nu cumperaţi Credite Carbon în cazul în care nu le primiţi imediat.

CERTIFICATE CREDIT CARBON


Acesta este un certificat pentru o tonă de Credite Carbon eliberat pe Botanoo.com pe numele domnului  Chris Allen Thomsen. CC Denmark în prezent beneficiază din 4  proiecte. Beneficiile lui CC Denemark (Botanoo.com) pot fi controlate pe Markit. Aşa cum am explicat în secţiunea despre Xtanoo.com, lunile următoare vom deschide o piaţă deschisă de Credit Carbon, unde unităţile de Credit Carbon emise de  Xtanoo.com pot fi tranzacţionate, schimbate.



Suntem capabili ca în cadrul oricărei din cele patru proiecte înregistrate să cumpărăm Credite Carbon de la Green Mall (Green Plaza). Certificatul poate fi eliberat pe numele oricărei persoane sau firme. Dacă aveţi întrebări, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi pe adresa de e-mail: asupport@botanoo.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu