luni, 6 februarie 2012

Botanoo


Înainte să te înscrii,te sfătuiesc să mă contactezi AICI
PREZENTARE
În următoarele minute poţi afla cum poţi contribui şi tu ca pământul să rămână locuibil cu ajutorul tau, in timp ce castigi si bani facand asta. De asemenea, poţi afla cum, sub ce formă şi în ce condiţii va recompensa acest efort firma Botanoo. Puteţi vedea, de asemenea, ce venituri reale puteţi avea lucrând pe internet, şi care este baza acestor venituri obţinute.
În primul rând, hai să vorbim despre nevoia la care răspunde afacerea Botanoo.



Acesta este dezastrul climatic
Cauza acesteia este polurea atmosferică, care a lansat în  natură unele proces care au avut ca  rezultat schimbarea completă a condiţiilor climatice cunoscute. Cu acesta s-au compromis condiţiile de viaţă ale oamenilor. Aceasta este o problemă globală, la care ar trebui să răspundă umanitatea, şi care, de fapt este provocarea cea mai mare a deceniului următor.
Cei mai mulţi oameni de ştiinţă sunt de acord că cantitatea de dioxid de carbon din atmosferă trebuie să fie redusă drastic, în scopul de a evita dezastrul ecologic. Pentru aceasta trebuie reduse  emisiile de poluanţi  cu cel puţin cu 80% până în 2050. Doar că economia globală este condusă în cea mai mare parte  de combustibili fosili, care emit dioxid de carbon. Generarea de căldură şi electricitate, fabricile, transportul, clădirile şi aşinile noastre, agricultura şi creşterea animalelor, deci aproape totul funcţionează cu energie fosilă. Cum o putem reduce cu 80%, fără a pierde confortul câştigat?
Centralele care pot converti energia soarelui, apei, vântului în energie electrică pot face acesta fără să afecteze atmosfera terestră cu substanţe nocive. Scopul este ca din consumul total de energie, cea mai mare proporţie să fie oferită prin noile sectoare de energie regenerabilă.
În ultimii 20 de ani, politica nu a reuşit să aducă schimbări de fond. Conform Protocolului de la Kyoto a fost elaborat un sistem care va aduce modificări pornind dintr-o orientare pur economică, axată pe profit.
Ideea este că guvernele de la an la an trebuie să ajungă la un consens în ceea ce priveşte limitarea nivelului emisiilor anuale de dioxid de carbon. Acesta este cota totală. Pe această bază, guvernele aloca avize diferitelor companii pentru un anumit nivel de poluare, în fiecare an pentru un nivel din ce în ce mai puţin, pentru a îndeplini obiectivul declarat. Limita emisiilor trebuie menţinută per total, ca atare, este permis ca unele companii să emite mai multe substanţe dăunătoare decât nivelul aprobat în autorizaţia eliberată pentru ele. Excesul de emisii se recompensează prin achiziţionarea de Credite Carbon. Un credit de carbon este un instrument financiar virtual supravegheat de ONU, similar cu titlurile de valoare. Sunt documente numerotate, certificate. Creditele de carbon sunt formate astfel încât o companie produce energie electrică  sau orice alt produs fără emisie CO2 şi de poluanţi. Credite de carbon pot fi emise doar de firme certificate de ONU. Aceste întreprinderi sunt menţionate sub numele de “firme verzi”. Exemple: eolienele, hidrocentralele reglementate special. Dacă o fermă verde produce 1 kWh de energie, primeşte un Credit Carbon.
De Credite de Carbon au nevoie acele societăţi care utilizează surse fosile de energie şi care emit mai multe substanţe dăunătoare decât nivelul aprobat în autorizaţia eliberată pentru  ele. Ei cumpără de la fermele verzi Credite de carbon generate. 1 tonă de emisii de CO2 eliberat poate fi recompensat prin cumpărarea unei unităţi de Credit de Carbon. Prin aceasta firmele emiţătoare de CO2 sprijină sectorul energiei regenerabile. Ca urmare, întreprinderile care sunt capabile să producă energie sau să-şi desfăşoară activitatea fără emisii nocive, obţin venituri suplimentare. Acest lucru va asigura răspândirea într-un ritm mai mare a acestor tehnologii şi a energiilor regenerabile. Creditele de carbon pot fi vândute şi cumpărate. Producătorii îşi vând Creditele de Carbon prin partenerii contractaţi.Comerţul CC ajută producătorii să obţină bani. Compania noastră, Botanoo se ocupă de acestă activitate .Compania generază profit în patru moduri.

1. Investeşte în proiecte ecologice, şi prin urmare are dreptul la restituirea de Credite de carbon. În acest fel, obţine CC la un pret foarte accesibil.
2. Face comerţ cu energie Green şi CC.
3. Lansează noi investiţii verzi.
4. Ţine în stare de funcţionare Magazin Web Verde.

Afacerea companiei este bine concepută, succesul ei este indiscutabil, aceasta trebuie într-adevăr extinsă. Această extindere o realizează prin vânzarea  Creditelor de Carbon. CC este ca aurul. O achiziţionezi, o ţi un pic şi o revinzi cu beneficii. Aşa poţi să ai acces şi tu la Credite de Carbon şi la această oportunitate de afaceri.

Să vedem cum se intampla acest lucru:


Eu vă  arăt o soluţie care este liber de orice intermediar financiar, rămâi cât mai aproape posibil de banii tăi pe tot parcursul procesului.
Banii destinaţi Creditelor de Carbon le plăteşti companiei daneze Botanoo pentru achizitionarea unui pachet. Pentru banii tăi plătiţi vei primi în pachet cupoane de carbon. Din banii tăi împreună cu banii altora care au cumpărat pachete, se formează capital. Acest capital împreună cu banii proprii ai companiei se investesc în ferme verzi. Acestea sunt deja firme profitabile certificate de ONU pentru producţia de Credite de Carbon.

Cele trei companii selectate sunt o companie elveţiană, una braziliană şi o companie daneză, ele sunt de asemenea cunoscute ca fiind cele mai renumite firme producătoare de CC. Ferma verde utilizează capitalul, îşi desfăşoară activitatea emiţând un nivel inofensiv de CO2, de exemplu produce electricitate. Pe baza acestor performanţe ONU acreditează Creditele de Carbon. Creditele de Carbon ajung la compania Botanoo  şi de acolo la tine. Cel mai important aspect este acela că preţul la care compania primeşte creditele este preţul cel mai ieftin. Aşa poţi să ajungi şi tu să ai Credite de Crabon la cel mai bun preţ. Mai mult decât atât, poţi beneficia din profiturile fermelor verzi în care a investit Botanoo capital, într-o proporţie de 2-5% pe lună. Aşteptările firmei Botanoo faţă de tine constă ca în patru luni de la achiţionarea pachetelor să nu vânzi Cupoanele sau Creditele.

Se pune întrebarea cu privire la ceea ce poţi face apoi cu CC-le?
1. Poţi vinde imediat CC-urile pe platforma de tranzacţionare internă. Deci, poţi obţine beneficii imediat.
2. Poţi păstra banii în CC, şi apoi le vei vinde doar atunci când vei avea nevoie de numerar. Astfel, datorită creşterii continue a preţurilor poţi realiza profit suplimentar.
Poţi alege, de asemenea, să ceri certificatele numerotate despre CC-urile achiziţionate, şi să le păstrezi acasă ca apoi să le vinzi mai târziu prin intermediul unui broker.
3. Poţi cheltui banii pe WebShopul Verde cumpărând produsele pe care oricum le-ai cumpăra. Trebuie doar să te decizi dacă prin cumpărăturile tale zilnice sprijini tehnologiile poluante sau de energie verde.
Creditele Carbon ale companiei Botanoo sunt valorificate printr-un system de marketing. Aceasta este o altă oportunitate pentru tine de a câştiga bani prin recomandare.
Conform planului de compensare a lui Botanoo, pentru munca ta vei primi răsplata cea mai mare care există în prezent, printr-un sistem binar de plată.

Să vedem tipurile de beneficii:
Bonusul de recomandare
După invitaţii direcţi (sponsorizaţi) se plătesc 10% .Nu există nici o limită la numărul invitaţilor direcţi!
Bonus binar
Pe baza sistemului binar vei avea două grupuri.
După invitaţii invitaţilor compania îţi plăteşte suplimentar. Fiecare membru poate construi două grupuri cu mai mulţi membri. Unul dintre grupuri îl construieşti împreună cu sponsorii tăi, astfel încât să se dezvolte şi independent, iar cealaltă echipa o vei construi  împreună cu invitaţii proprii, ca şi sponsor. Compania va plăti 10% din cifra de afaceri a grupului mai mic ca bonus binar săptămânal. Numărul membrilor din grupuri poate fi oricât, însă beneficiul săptămânal este limitat.  Această sumă variază între 800 şi 40.000 €, în funcţie de performanţele tale anterioare.
Dacă te alături  ca Carbon  Trader, vei începe automat cu o limită săptămânală de plată de 2000€.


Bonus   de echipă
Dacă tu, ca sponsor, ca lider de echip ajuţi colegii de echipă pentru a câştiga bani, compania plăteşte acest lucru pentru tine. Compania plăteşte un bonus de 31% sponsorilor după venitul total obţinut de către echipă.Trebuie să ştii că nu din venituri sunt deduse aceste sume, ci din alte surse.
Regulile sunt următoarele:
După propriile invitaţi bonusul este de 10% din venitul lor. Din venitul invitaţilor lor ai dreptul la 8%, dacă ai cel puţin 3 membrii direcţi. Dacă lucraţi cu mai mulţi  direcţi, chiar şi după a treia linie primeşti bonus, rata fiind de 6%.Tabelul îţi arată că te poţi aştepta la o restituire până în a şasea adâncime. Cu cât ajuţi mai mulţi oameni să câştige, cu atât mai mare va fi şi venitul tău.



Program de fidelizare
Punctele tale vor fi calculate cumulate săptămânal. Dacă oricând in viitor vei ajunge la anumite niveluri - nu este limitată în timp – vei primi cadouri. Aceste daruri le vei primi ca recunoştinţă pentru munca şi perseverenţa ta, le poţi interpreta ca un fel de recompensă. Articole exclusive, călătorii, numerar. Să nu uiţi de ultimul. Într-un an, doi şi acesta poate fii atins de  oricine.


Avantajul absolut este faptul că succesul tău va însemna venituri şi sponsorilor tăi, astfel ei vor fi stimulate să te ajute pentru a câştiga mai mult. Şi astfel, sponsorii vor face tot posibilul.
Compania îţi plăteşte veniturile în fiecare săptămână. 80% în numerar, 20% în Cupoane Carbon pe care timp de patru săptămâni nu le poţi deţine, dar apoi pot fi vândute pe  bursa de valori CarbonCoupon.

Bursa de valori Carbon Coupon este o platformă unică, privată, internă de tranzacţionare, care operează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.
Această platformă permite oamenilor să facă comerţ cu Cupoanele Carbon într-un sistem unic, amplificând angajamentul lor faţă de libertatea lor financiară.
La deschidere, compania oferă cu discount 10 milioane de buc. Coupon Carbon, la preţuri reduse.

Ne aşteptăm la o creştere foarte intensă a numărului de membri, ca urmare a perioadei pre launch din anul trecut.

Cum poţi realiza tot ceea ce s-a discutat până acum? Să ne uităm la pachetele de membru.


Poţi alege din trei pachete principale în funcţie de scopurile tale.
Să vedem prima oară pachetul de tranzacţionare carbon. Acest pachet costă 1200 €. Poţi cumpăra din acest pachet mai multe deodată. În acest pachet vei primi Copoane Carbon în valoare de 1040€ . Cuponul Carbon este un ban intern, cu care poţi cumpăra din magazinul nostru, inclusiv Credite Carbon.

100 € acoperă  costul de producţie al acelui card bancar pe care poţi trimite banii prin intermediul birourilor Web, bani pe care le poţi scoate la orice ATM din lume.



Biroul de web gratuit te poate ajuta în organizarea banilor tăi, în managementul lor, deoarece aici tu alegi, tu deţi controlul tuturor proceselor.
Acest tip de pachet îţi dă dreptul la oricare sistemul de bonus oferit de sistem. Şi nu am vorbit deocamdată despre bonusurile Webshop, bonus pe care îl vei primi după cumpărăturile membrilor tăi.

Pachetul Ambasador de 400 €  include Cupoane Carbon în valoare de 200 €, şi oferă oportunitatea realizării unui bonus binar săptămânal de 800 €.
Pachetul de 250€  include CC în valoare de 100€. Acesta este un pachet real de muncă şi plăteşte bonusuri directe fără nici o limită. Poţi începe şi cu acest pachet, deoarece, în viitor, prin plata diferenţei, pachetele pot fi schimbate.

Acei membrii noi aderaţi care în primele două luni vor realiza o  cifră de afaceri de 25 000 €  în cele două grupuri ale lor – fără investiţiile proprii şi ale membrilor familiilor lor - vor fi invitaţi la Blumau, satul verde din Austria, unde vor lua parte la un training de trei zile.
O altă provocare: în cazul în care, fără limită de timp, grupul cel mic ajunge la o cifră de afaceri de 400,000€,  atunci poţi participa la o croazieră în Caraibe.
Este posibil ca după acesta să te muţi pe insulele Caraibe.

Compania noastră, Botanoo desfăşoară şi activităţi de caritate, o parte din profiturile sale le oferă, prin Fundaţia MyC4, ca şi credite pentru sprijinirea antreprenorilor din Africa. Se oferă astfel posibilitatea deschiderii unor afaceri locale mici, aceasta este o şansă ca aceşti oameni să iasă din sărăcie. Dacă te-ai decis să încredinţezi banii tăi companiei Botanoo, sau doreşti să lucrezi împreună cu noi, atunci
Înainte să te înscrii,te sfătuiesc să mă contactezi AICI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu